Westerstraat 106

1015 MN Amsterdam

PIANOLAFESTIVAL BIJ AMUZ ANTWERPEN

In samenwerking met Geelvinck Pianolamuseum Amsterdam, Nederlandse Pianola Sociëteit &

Beatrix Hocker


PIANOLAFESTIVAL AMUZ toont u verschillende facetten van de fascinerende en magische mechanische piano. Beroemde meesters komen opnieuw tot leven en ‘onmogelijke’ muziek laat u een onbekende klankwereld horen. Stille films zullen door de pianola worden begeleid en AMUZ wordt ook omgebouwd tot een danssalon. Kom de pianola en zijn ongemeen diverse repertoire ontdekken!


Praktische informatie & tickets

  1. AMUZ, Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen

  2. Koop uw tickets via www.amuz.be, tickets@amuz.be of
    +32 292 36 80 (DI & DO 13.00-16.00)

  3. Geniet 25 % korting met het abonnement Pianola!Maak van PIANOLAFESTIVAL AMUZ

een weekendje uit in Antwerpen!


AMUZ is gelegen in het historische centrum van Antwerpen, midden in de hippe Kammenstraat. Geniet het eerste weekend van februari niet enkel van de wonderlijke wereld van de pianola, maar ook van de stad zelf. Antwerpen biedt u immers een fantastische ervaring vol cultuur, architectuur, mode, gastronomie en shopping (ook op zondag 3 februari).


Het Theaterhotel biedt de pianolaliefhebbers een speciale korting. Dit elegante hotel, ideaal gelegen in het historische centrum van Antwerpen (en op 600 m van AMUZ) is de perfecte uitvalsbasis om de stad te voet te verkennen. Met de code PIANOLA boekt u een superior tweepersoonskamer voor € 99 per nacht in plaats van € 150 (incl. ontbijtbuffet, btw & wifi, excl. city tax € 2,40). Reserveren kan via reservations@theater-hotel.be of op het telefoonnummer +32 3 203 54 10.


Directeur Yvo Verschoor van het Geelvinck Pianola Museum en Max Lakeman van de Nederlandse Pianola Sociëteit, dit voorjaar nog te gast in het Concertgebouw, in 2019 spelen zij de hoofdrol bij Amuz!

De prachtige concertzaal van Amuz in het hartje van Antwerpen