Westerstraat 106    1015 MN Amsterdam            020-6279624    info@pianola.nl

 

De museumzaal kan zo aangepast worden, dat iets grotere groepen ontvangen kunnen worden (maximaal 48 personen). Zoekt u een bijzondere locatie voor een vergadering, presentatie, receptie, verjaardag, of dergelijke, dan kunt u het museum daarvoor gebruiken. In het museumcafé kan koffie, thee of fris geserveerd worden. Voor catering kan gezorgd worden. Het geheel kan omlijst worden met muziek van de museuminstrumenten. Ook kunt u de zaal met gebruik van één of twee vleugels huren voor een eigen concert.


Het museum als locatie voor uw concert


Wij krijgen veel aanvragen van artiesten die graag zelf een concert in de museumzaal willen geven. U kunt daarvoor de zaal huren. Vanwege de recente ontwikkelingen die de culturele sector zwaar getroffen hebben, hebben wij de voorwaarden hiervoor iets moeten aanpassen: de huur van de zaal en eventueel bijkomende kosten moeten tenminste twee weken voor aanvang van het concert voldaan zijn. De inkomsten van de kaartverkoop komt vervolgens geheel ten goede van de artiesten. Het museum kan de aankondiging van uw concert opnemen in de publiciteit van het museum. Ook kan het museum voor de ticketsale (online) zorg dragen. De artiesten moeten wel zelf zorgen voor goede persberichten en (rechtenvrije) foto’s.

Het museum als locatie voor uw evenement


Het komt vaak voor, dat mensen hier hun verjaardag vieren. Maar ook voor tal van andere gelegenheden is de museumsalon beschikbaar. Wel is de ruimte beperkt, want zelfs als de instrumenten niet gebruikt worden kunnen we deze natuurlijk niet even ergens anders plaatsen.

Het museum kan overdag of 's avonds gehuurd worden.

Het tarief is zeer afhankelijk van wat u van ons verwacht.

Voor bedrijfsevenementen hanteren we een hoger tarief, dan voor particulieren. Graag overleggen wij dus met u over de door u gewenste invulling van het evenement en de daarbij behorende vergoeding voor het museum.


Tarieven zaalhuur (per dagdeel van ca. 3,5 uur):

                            overdag           ‘s avonds

werkdagen:            125 euro        200 euro

weekends (vr/zo):   200 euro        250 euro

NB: in de weekeinden is het museum open en zijn er veel concerten, dus in die gevallen is de zaal vanzelfsprekend niet beschikbaar!

gebruik concertvleugel:                        70 euro

stemmen vleugel (indien gewenst):        70 euro

gebruik caféfaciliteiten:                         60 euro

pianola presentatie:                              70 euro

gebruik beamer + scherm                     35 euro

N.B.: alle bedragen zijn excl. BTW (9 %)

Overige tarieven op aanvraag / in overleg